ارده سالم بدون بو و مقوی و سالم

  • ۰
  • ۰

شما می توانید پنیر خانگی را از هر بذر کنجد بی نظیر یا طبیعی، چمن دار، خام، جوانه زده و یا تست شده استفاده کنید. هر تنوع عطر و طعم، رنگ و بافت متفاوت را به tahini می دهد.

تاتیینی تجاری معمولا از بذرهای کنجد و یا دانه هایی که در آن پوست پوشیده شده است ساخته شده است. این به رنگ خاکستری و بافت نرم تر می دهد. Tahini ساخته شده از دانه های کنجد بدون دانه یا طبیعی کاملا صاف نیست، اما طعم ثروتمندتر (هر چند گاهی تلخ تر) و مواد مغذی بالقوه بیشتری دارد.


  • ۹۸/۰۱/۰۸
  • Reza rostami

ارده

حلوا ارده

روغن کنجد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی