ارده سالم بدون بو و مقوی و سالم

  • ۰
  • ۰

ارده سالم بدون بو و مقوی و سالم دانه های کنجد

با استفاده از دانه های کنجد خام، تخم ریزی شده و یا تند دانه بندی شده به ترجیح شخصی است. تست دانه دانه کنجد باعث تقویت عطر و طعم نخود می شود و همچنین می تواند باعث تلخی شود.

ارده حتی می تواند از دانه های کنجد سیاه ساخته شده، ایجاد یک رژیم غذایی کنجد سیاه آسیایی شود


  • ۹۸/۰۱/۱۱
  • Reza rostami

ارده

حلوا ارده

روغن کنجد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی