ارده سالم بدون بو و مقوی و سالم

  • ۰
  • ۰

مانند دیگر میوه های مهره ای و دانه،ارده را  می توان بدون روغن اضافه کرد. با این حال، طول می کشد تا خرد شود و نتیجه آن به عنوان خامه ای است که در هنگام استفاده از روغن است. با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را شروع کنید و برای قوام نازک تر مورد نیاز است.

برای بهترین عطر و طعم استفاده از روغن زیتون خنک، یک روغن خنثی مانند روغن زیتون و / یا مقدار کمی روغن کنجد

  • ۹۸/۰۱/۱۴
  • Reza rostami

ارده

حلوا ارده

روغن کنجد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی