ارده سالم بدون بو و مقوی و سالم

۶ مطلب در فروردين ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بسیاری از دستور العمل های ارده خواستار آسیاب کردن دانه های کنجد و روغن با هم همه در یک بار. من متوجه شدم که قبل از افزودن دانه ها دانه ها را نتیجه می گیرند.

دانه های روغنی دانه کنجد خام می خورند. در پخت و پز، دانه های کنجد را در یک کاسه خشک خشک کنید و با قاشق چوبی آن را اغلب با هم مخلوط کنید. دانه های تست را تا زمانی که کمی رنگ (نه قهوه ای) و معطر، حدود 5 دقیقه. بذر کنجد تند را به یک صفحه بزرگ یا سینی بفرستید و به طور کامل خنک کنید. به همین ترتیب، دانه ها را در اجاق قرار دهید: کوره را به دمای 350 درجه فارنهایت برسانید. دانه های کنجد را روی یک ورق پخت ریموند قرار دهید. دانه های تست را بشویید، یک بار یا دو بار تکان دهید، تا زمانی که آنها کمی رنگ (قهوه ای نیست) و معطر، حدود 5 دقیقه. بذر کنجد تند را به یک صفحه بزرگ یا سینی بفرستید و به طور کامل خنک کنید.


  • Reza rostami
  • ۰
  • ۰

مانند دیگر میوه های مهره ای و دانه،ارده را  می توان بدون روغن اضافه کرد. با این حال، طول می کشد تا خرد شود و نتیجه آن به عنوان خامه ای است که در هنگام استفاده از روغن است. با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را شروع کنید و برای قوام نازک تر مورد نیاز است.

برای بهترین عطر و طعم استفاده از روغن زیتون خنک، یک روغن خنثی مانند روغن زیتون و / یا مقدار کمی روغن کنجد

  • Reza rostami
  • ۰
  • ۰

ارده سالم بدون بو و مقوی و سالم دانه های کنجد

با استفاده از دانه های کنجد خام، تخم ریزی شده و یا تند دانه بندی شده به ترجیح شخصی است. تست دانه دانه کنجد باعث تقویت عطر و طعم نخود می شود و همچنین می تواند باعث تلخی شود.

ارده حتی می تواند از دانه های کنجد سیاه ساخته شده، ایجاد یک رژیم غذایی کنجد سیاه آسیایی شود


  • Reza rostami
  • ۰
  • ۰

شما می توانید پنیر خانگی را از هر بذر کنجد بی نظیر یا طبیعی، چمن دار، خام، جوانه زده و یا تست شده استفاده کنید. هر تنوع عطر و طعم، رنگ و بافت متفاوت را به tahini می دهد.

تاتیینی تجاری معمولا از بذرهای کنجد و یا دانه هایی که در آن پوست پوشیده شده است ساخته شده است. این به رنگ خاکستری و بافت نرم تر می دهد. Tahini ساخته شده از دانه های کنجد بدون دانه یا طبیعی کاملا صاف نیست، اما طعم ثروتمندتر (هر چند گاهی تلخ تر) و مواد مغذی بالقوه بیشتری دارد.


  • Reza rostami
  • ۰
  • ۰

، یا خمیر کازینو، یک قاچاقچی از غذاهای خاورمیانه و مدیترانه است. شاید مهمترین نقش آن در ساخت هوموم باشد، اگر چه استفاده از آن به مراتب فراتر از این شیب نمادین است.

 

اما tahini می تواند در فروشگاه مواد غذایی گران شود، و گاهی اوقات پس از مدت طولانی در قفسه، تلخ یا تلخ می شود. خبر خوب این است که شما می توانید این کمربند اصلی را در خانه برای کسری از هزینه - و شانس آن را به طعم بهتر است، بیش از حد! شما فقط به دو ماده غذایی نیاز دارید: دانه کنجد و روغن.


  • Reza rostami
  • ۰
  • ۰

پانک سنگین و سنگین را با شعله کم تا متوسط ​​گرم کنید، بدون هیچ روغن (این چیزی است که ما آن را "ووک سفید" نامیدیم)؛ دانه های کنجد را بگذارید، به طور مداوم تکان دهید. همانطور که رنگ آنها از مروارید سفید تا قهوه ای طلایی تبدیل می شود، حدود 10 دقیقه (هنگامی که شما نیز باید برخی از صدای طعمه شنیدن). از گرما خارج شود و خنک شود دانه های کنجد برنج را در یک پردازنده غذایی با دو قاشق روغن زیتون قرار دهید. فرآیند در سرعت متوسط، متوقف کردن ماشین برای رها کردن خمیر از طرف در حدود 15 ثانیه. یک قاشق روغن دیگر اضافه کنید و دوباره دوباره فرآیند کنید. شما مجددا باید هر 5 تا 10 ثانیه به پردازنده متوقف شوید تا زمانی که به یک قاعده مورد نظر خود برسد (در صورت نیاز 1 یا 2 قاشق روغن دیگر را اضافه کنید)، حدود یک دقیقه.بلافاصله خدمت کنید یا در یک ظرف هوادهی در یخچال نگهداری کنید. این باید چند ماه طول بکشد.


  • Reza rostami